Over mij

Vastgoed Taxaties Dokkum is uw adres voor de taxatie van uw huidige of toekomstige woning. Ik werk in een straal van 30 kilometer rond Dokkum. 

Mijn opdrachtgevers zijn particulieren, woningcorporaties, banken, diverse hypotheekverstrekkers e.d.


Wie ben ik 

Mijn naam is Jan-Frans Krol. Ik werk als Technisch Specialist, maar ben altijd al geïnteresseerd geweest in vastgoed: wat is er te koop? Wat doen de prijzen? Hoe zit het met de vraag en het aanbod? 
 
Om daadwerkelijk in het vastgoed aan de slag te kunnen heeft even geduurd, maar uiteindelijk ben ik op latere leeftijd alsnog begonnen aan de makelaarsopleiding. Zo kwam ik in aanraking met het vak van taxateur. Want taxateur worden doe je niet zomaar. Het is geen vrij beroep en iemand mag zich pas registertaxateur noemen wanneer deze het diploma taxateur heeft behaald, want dan pas kun je je inschrijven in het register van het NRVT. Tijdens de makelaarsopleiding heb ik dus een speciale module gevolgd om registertaxateur te kunnen worden. Een paar jaar geleden heb ik deze opleiding afgerond en sindsdien is Vastgoed Taxaties Dokkum een feit. Ik zeg wel eens gekscherend ‘overdag ben ik monteur en in mijn vrije tijd taxateur’. 


NWWI taxatie 

Als registertaxateur worden al mijn taxatierapporten gevalideerd door de NWWI. Dit betekent niet alleen dat het rapport door een onafhankelijke partij is goedgekeurd, maar ook dat deze door alle hypotheekaanbieders wordt geaccepteerd. Overigens is een NWWI-keurmerk zelfs verplicht voor het afsluiten van een NHG-hypotheek. 


Waar ik voor sta 

Vastgoed Taxaties Dokkum staat voor kwaliteit. Dat betekent dat ik betrouwbaar ben, afspraken nakom en dat u binnen 3-4 werkdagen al een taxatierapport in handen hebt. Zit er spoed achter, dan kan dit eventueel zelfs binnen 1 werkdag. Let wel op, een taxatie is vaak maximaal 6 maanden geldig en ik mag niet binnen 2 jaar dezelfde woning meerdere keren taxeren.


Contact 

Hebt u een goede taxateur nodig die zijn vak verstaat, neem dan zeker contact op. Vul het contactformulier in, stuur een mail of bel me. Bij niet opnemen bel ik u zo snel mogelijk terug. Benieuwd wat uw (toekomstige) woning waard is? Vastgoed Taxaties Dokkum weet het!