Taxatie Dokkum

Heeft u een erkende register taxateur nodig in de omgeving van Dokkum?

Als taxateur kom ik graag bij u langs om uw huis te taxeren.
Er zijn verschillende redenen te noemen om uw huis te laten taxeren door een erkende registertaxateur. Misschien hebt u een voorlopig koopcontract getekend voor uw droomhuis en is het nu tijd om de hypotheek te regelen. Of gaat u binnenkort uw huis verbouwen en verwacht u met een nieuwe taxatie een hogere hypotheek te kunnen krijgen.  

Onafhankelijk, objectief en gevalideerd

Mijn naam is Jan-Frans Krol en ik ben erkend woning  taxateur voor regio Dokkum. Een woning taxatie via een erkende registertaxateur verbonden aan het NWWI is een onafhankelijke, objectieve en gevalideerde waarde vaststelling die door alle hypotheekaanbieders wordt geaccepteerd en zelfs verplicht is bij het afsluiten van een Nationaal Hypotheekgarantie (NHG) hypotheek.

Bij spoed kan het zelf binnen 1 werkdag

Mijn bedrijf: Vastgoed Taxaties Dokkum, staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Ik kom mijn afspraken na en u kunt er op rekenen dat u binnen 3-4 werkdagen uw taxatierapport in handen heeft. Als er echt spoed achter zit kan het eventueel zelfs binnen 1 werkdag.

Woning taxatie is mijn vak

Mijn vakkundigheid richt zich volledig op het zorgvuldig en deskundig taxeren van uw woning waardoor u verzekerd bent van een maximaal betrouwbaar taxatierapport.  Heeft u een waarde taxatie nodig voor uw (toekomstige) woning in Dokkum of omgeving? Neem dan zeker contact met mij op via het contactformulier, stuur een e-mail of bel me.